FORMACIÓ: Centre Benezon BCN

Inauguració de l’Espai Vincular

El Centre Benenzon Catalunya, va canviar aquest any la seva seu des de la Cooperativa Cos, al carrer Mozart de Gràcia, a la zona de la Sagrera, al carrer de Concepción Arenal, número 29. Un local de 70m2 equipats amb tot el necessari per poder desenvolupar les nostres propostes més enllà de la musicoteràpia i que des d’abans de l’estiu el venim anomenant l’Espai VincularDes de l’Espai Vincular us volem oferir psicoteràpia, musicoterapia, naturopatia, psicodrama, cant/veu, dansateràpia, teatre teràpia, sonoteràpia, logopèdia, sensibilització musical, formació, atenció individual i a grup.
Així doncs, us convidem el proper dissabte, dia 27 de setembre, a la inauguració oficial de l’Espai Vincular, seu del CBC i que de ben segur ens permetrà desenvolupar totalment el projecte original i així seguir treballant pel ple desenvolupament de la musicoteràpia.

En quan a la Formació...

Per el curs 2014-15, les dates seran les següents (NOTA: aquest calendari és una proposta orientativa que pot ser modificada si el grup i el professorat ho decideixen).: Inscripció on-line : http://centrebenenzon.cat/form_inscripcio.htm
I Nivell MBMT CURS DE CONEIXEMENTS BÀSICS EN EL MODEL BENENZON DE MUSICOTERÀPIA:"La comprensió de la teoria i el model Benenzon mitjançant la seva pràctica" DATES: 25-26 d’Octubre de 2014
II Nivell MBMT FORMACIÓ COM A TÈCNIC EN EL “MODEL BENENZON” DE MUSICOTERÀPIA I TERÀPIA NO VERBAL:"Els testimonis dels recursos no-verbals. La tècnica en Musicoteràpia"
DATES: 13-14 de Desembre de 2014 (divendres, 12 -Supervisió-)
III Nivell MBMT  per a tècnics en el Model Benenzon de Musicoteràpia (MBMT):"La  musicoteràpia individual"
DATES: 10-11 de gener de 2015 (divendres, 9 -Supervisió-)
Cap de setmana de Supervisió 20 hores (certificació)
DATES: 14 i 15 de Febrer de 2015  (jornades senceres)
IV Nivell MBMT per a tècnics en el Model Benenzon de Musicoteràpia (MBMT):"A la recerca de l’ISO"
DATES: divendres dia 20 (Supervisió) i cap de setmana 21-22 de març de 2015
Lectura de la Monografia Final  Treball de Síntesi de la formació Tècnic en el Model Benenzon de Musicoteràpia ACTE I LLIURAMENT DE CERTIFICACIONS COM A TÈCNIC MBMT EN TERAPIAS NO VERBALES. Data a concretar pel mes de maig.

Aplicacions Clíniques del Model
Programat pel cap de setmana 15-16 de novembre, tractarem l’aplicació de la Musicoterapia MBMT, en casos d’Alzheimer, Coma, Autisme i Dolor Crònic.
Us recordem que aquest seminari forma un tot per si mateix i per participar-hi no cal tenir formació dins del MBMt. Trobareu més informació a la web (V Nivell) o contacteu amb nosaltres per a qualsevol aclariment. Inscripció on-line : http://centrebenenzon.cat/form_inscripcio.htm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.