FORMACIÓ: V CONGRÉS NACIONAL DE MUSICOTERÀPIA

El lema d'aquest pròxim Congrés espanyol 2014 és "Orquestrant la Musicoteràpia: Identitat, Cohesió i Integració" i la seva seu serà l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC), institució musical de prestigi nacional i internacional.
Des de la  identitat com a col•lectiu de musicoterapeutes, l'objectiu és potenciar i obrir una via cap a la cohesió professional en els diferents àmbits on treballen els professionals de la musicoteràpia per facilitar el reconeixement i integració d'aquesta professió a la nostra societat potenciant el treball interdisciplinari així com la creació de xarxes entre musicoterapeutes professionals.
Amb aquest fi, els participants en aquest congrés en podran escollir un o alguns dels àmbits on treballen actualment els professionals de la musicoteràpia: mèdic-hospitalari i socio sanitari, educació i comunitari. Tindran l'oportunitat d'aprofundir i ampliar coneixements amb experts dels diferents àmbits mitjançant comunicacions, tallers i taules rodones. I proposar elaborar uns protocols consensuats i cohesionats d'actuacions, recollir documents sobre les metodologies més adequades a cada àmbit per formalitzar i consolidar la nostra pràctica professional.
Podeu consultar més informació a: V CONGRÉS NACIONAL DE MUSICOTERÀPIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.