INTERVENCIÓ: 1a TROBADA ESPORTIVA CAPACITATS EL PROPER DISSABTE 5 D'ABRIL A BANYOLES

1a TROBADA ESPORTIVA CAPACITATS EL PROPER DISSABTE 5 D'ABRIL A BANYOLES

1a TROBADA ESPORTIVA CAPACITATS EL PROPER DISSABTE 5 D'ABRIL A BANYOLES
 El Consell Esportiu del Pla de l’Estany, amb el suport de la taula d’entitats i famílies de persones amb discapacitat intel·lectual, commemoraran el Dia Mundial de l’Activitat Física, organitzant la 1a “Trobada Esportiva Capacitats”, una matinal multiesportiva adreçada a les persones amb discapacitat intel·lectual.

La trobada Esportiva Capacitats, consisteix en una matinal amb un format participatiu i multiesportiu, adreçada a nens/es, joves i adults amb discapacitat intel·lectual i pretén ser un punt de trobada entre persones d’aquest col·lectiu, professionals del sector i famílies. L’objectiu principal de la jornada és compartir experiències, sensacions i apropar l’activitat física a les persones amb discapacitat.  
La Trobada constarà de dos circuits d’activitats, HIMÀLAIA I PIRINEUS, essent aquest primer, el circuit recomanat per aquells esportistes amb major grau d’autonomia i habilitat motriu.
Tant el circuit HIMÀLAIA com el circuit PIRINEUS, estan format per 6 activitats diferents, el Cros, el Korfball,  els jocs tradicionals i populars, un circuit d’habilitat, activitats amb raqueta i partides de bitlles catalanes, però la diferència entre uns i altres, serà la intensitat i el grau de dificultat que s’aplicarà a cada activitat.
Les activitats que han estat dissenyades pel Consell Esportiu, seran dinamitzades per tècnics esportius titulats amb el suport dels educadors/es de les entitats participants.
Les inscripcions prèvies finalitzaran el proper dimecres 2 d’abril, tot i que hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la jornada, sempre i quan no es superin els 90 participants.

En el següent enllaç es pot consultar tota la informació referent a la jornada així com les corresponents inscripcions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.