FORMACIÓ: V Congrés Nacional de Musicoteràpia

V Congrés Nacional de Musicoteràpia d'Espanya que tindrà lloc a Barcelona els dies 17 , 18 i 19 d'octubre de 2014 i que està organitzat per l'Associació Catalana de Musicoteràpia .

El lema d' aquest proper Congrés Nacional 2014 és " orquestrant la Musicoteràpia : Identitat , Cohesió i Integració " i la seu del mateix serà l'Escola Superior de Música de Catalunya ( ESMUC ) .

L'objectiu és potenciar i obrir una via cap a la cohesió professional en els diferents àmbits on treballen els professionals de la musicoteràpia per facilitar el reconeixement i integració d'aquesta professió en la societat potenciant el treball interdisciplinari així com la creació de xarxes entre professionals .


Amb aquesta finalitat , els participants en aquest congrés podran escollir
un o diversos dels àmbits on treballen actualment els professionals de la musicoteràpia : metge - hospitalari i sociosanitari , educació i comunitari . Tindran l'oportunitat nitat d'aprofundir i ampliar coneixements amb experts dels diferents àmbits a través de comunicacions , tallers i taules rodones . I proposar elaborar uns protocols consensuats i cohesionats d'actuacions , recollir documents sobre les metodologies més adequades en cada àmbit per a formalitzar i consolidar la pràctica professional .

Es podran enviar propostes de comunicacions i tallers fins al 30 abril 2014


Poden obtenir informació actualitzada del congrés a través del web www.geyseco.es/musicoteràpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.