INTERVENCIÓ: El SES i musicoterapeutes estudien vies de col·laboració per portar la musicoteràpia als Hospitals

El Servei Extremeny de Salut ( SES ) , l'Associació de Musicoterapeutes d'Extremadura ( AEXMU ) i el Centre Extremeny de Recerca musicoterapèutica ( CEIM ) estudien factibles vies de col · laboració per portar la musicoteràpia als hospitals de la regió .

Amb aquest objectiu , han mantingut un partit a Mèrida el gerent del SES , Joaquín García , el representant de AEXMU , Javier Alcántara , el director de l' CEIM , Sergio Chávez , així mateix un dels membres d'aquest mitjà de recerca Félix Barrena .

Durant la conversa , totes les parts han exhibit el seu profit per propiciar el benestar dels pacients a través de la música , amb accions específiques i variades de musicoteràpia .

La musicoteràpia , segons  el Govern d'Extremadura en nota de premsa , s'està consolidant amb un tractament complementària en diversos hospitals espanyols . La música " relaxa , distreu i allibera " , i alhora " ajuda a suportar millor " una malaltia .

A la música se li atribueixen propietats per disminuir l'ansietat i l'estrès , tant en el propi pacient com en els seus familiars , facilitant l'expressió emocional i suscitant girs profitosos en els etapes d'humor , que poden disminuir la percepció del dolor , ha apuntat el Executiu regional .

La fi de deixar línies de col·laboració amb aquestes entitats és facilitar als pacients extremenys l'eventualitat de comptar amb aquesta teràpia opció, que no substitueix els tractaments metges , tot i que "està demostrant atraients beneficis " .

http://www.pysnnoticias.com
2014.01.01

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.