INFORMACIÓ: Una iniciativa permet a 170 persones amb discapacitat gaudir de l'esport adaptat


Unes 170 persones gaudiran per primera vegada del programa d'esport adaptat que va posar en marxa l'Ajuntament de Samalamca amb l'objectiu últim de desenvolupar accions esportives saludables per als que resideixin en aquest municipi i tinguin discapacitat física, intel · lectual o sensorial.

El programa, que compta amb una aportació municipal de 17.000 euros, serà gestionat alternativament per les associacions Aviva i ASPRODES per 'donar resposta a les necessitats específiques de les persones amb discapacitat'. Així ho van anunciar el regidor d'Esports de Salamanca, Jorge Recio, la presidenta del Club Esportiva Aviva Sánchez-Guijo, María Victòria Gil, i el president de l'Agrupació Esportiva de ASPRODES, Néstor Muriel.

En concret, el projecte es desenvoluparà de dilluns a dissabte (de gener a maig i d'octubre a desembre). Es realitzarà en instal · lacions municipals com els pavellons Lazarillo de Tormes, La Alamedilla, les pistes d'atletisme del Helmántico o el Centre Municipal de Miraltormes.

Finalment, entre les activitats que contempla el programa es troben tornejos de futbol sala, i bàsquet, així com activitat física adaptada, natació, hoquei interior, goalball, tennis de taula, petanca, atletisme, pàdel, expressió corporal i psicomotricitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.