FORMACIÓ: III Congrés Nacional de Teràpies Creatives


Amb la celebració d'aquest congrés es vol crear un espai de diàleg, experimentació i comunicació entre professionals de les diferents disciplines (musicoteràpia, artteràpia, dansa moviment teràpia i dramateràpia / teatroterapia) que possibiliti obrir camins a les Teràpies Creatives per la seva aportació, assentament i evolució en la recerca de la salut, tant individual com social.

L'objectiu d'aquesta trobada és crear un espai de diàleg, experimentació i comunicació, que possibiliti obrir nous camins (multidireccionals) en el marc de les Teràpies Creatives, per al seu assentament i evolució, tant en la recerca de la salut, com en reconeixement, social i administratiu, de la tasca que els professionals de les TC desenvolupen a la societat en el dia a dia.

Aquesta trobada està dirigit tant a professionals com estudiants de les Teràpies Creatives que vulguin conèixer de prop tot el treball que es realitza a Espanya en aquestes disciplines. El programa es desenvoluparà al llarg d'activitats parcipativas on a través de ponències, tallers i taules de treballs s'oferirà l'oportunitat de compartir inquietuts.

+ infor: AGRUPARTE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.