FORMACIÓ: II Congrés Nacional de Teràpies Creatives. Saragossa 2011

Del 3 al 6 de Novembre del 2011, es proposa com a segon escenari d'aquesta trobada entre professionals el "II Congrés Nacional de Teràpies Creatives" que pretén donar continuïtat a l'anterior Congrés Nacional. D'aquesta manera L'Associació per a la Creativitat, l'Art i la Teràpia (CREART) manté com a objectiu crear un nou espai per tractar i reflexionar sobre els aspectes de la pràctica clínica, investigació i formació de les teràpies creatives: Art Teràpia (AT), dansa Moviment Teràpia (DMT), Teatroterapia (TT) i Musicoteràpia (MT).

Sòpuls Musicoteràpia i Dansa Moviment teràpia, participarem a aquest congrés realitzant una comunicació sobre el treball que hem realitzat des del 2008.


En resposta a les creixents demandes de nous abordatges davant els problemes actuals de la nostra societat, cal donar a conèixer el que les intervencions terapèutiques a través de mitjans artístics poden oferir. L'Art teràpia, la Dansa Moviment Teràpia, el Teatre terapèutic i la Musicoteràpia són disciplines ja molt implantades i que generen ràpids avenços en la pràctica i la investigació, demostrant així la seva eficàcia i potencial per tractar diferents problemàtiques en nombrosos col · lectius, podent així formar part dels nous recursos terapèutics actuals.

Cada dia són més les persones que reben aquests tractaments i també és major el nombre d'entitats que les ofereixen entre els seus serveis.

També es tractarà d'obrir un nou espai de debat sobre la situació actual dins dels marcs sociosanitari, educatius i comunitaris, i de les perspectives de futur professional d'aquestes teràpies artístiques al nostre país, així com de promoure un intercanvi i enriquiment professional .




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.