FORMACIÓ: Taula de treball oberta: Supervisió des de l'ACMT

TAULA DE TREBALL OBERTA : SUPERVISIÓ DES DE L’ACMT
Dissabte16 de Abril de 17 a 19:30

C/ Urgell 239 1º 6º, Barcelona.


L’Associació Catalana de Musicoterapia us convida a la Taula Rodona oberta per a tractar de la SUPERVISIÓ EN MUSICOTERAPIA tal i com es va informar a les II Jornades de Musicoteràpia de Catalunya. L’objectiu es tenir una trobada els professionals de la Musicoteràpia interessats en millorar la qualitat de la nostra feina i donar l’oportunitat, a tothom, de participar en com projectar i implantar la Supervisió de la MT a Catalunya.

Esperem comptar amb aquelles persones responsables de la formació en Musicoterapia a Catalunya i poder compartir les seves opinions amb altres professionals de la MT en actiu que probablement siguin futurs usuaris d’aquest servei.

Aquesta trobada és de treball i col·laboració entre tots els assistents.el dissabte.

A la Taula comptarem amb: Marta Caselles Nuria Escudé Coxa Trallero Pau Gimeno Antoni Aceves.

Moderarà Isabel Agudo (presidenta de l’Associació Catalana de Musicoterapia) qui ens recordarà els requisits de supervisió a Europa.

Encetaran el debat amb l’objectiu de centrar el tema i arribar al consens sobre els conceptes que permetin oferir aquest servei des de l’Associació.

Tothom podrà intervenir i dir el que pensa, el consens s'ha de cercar i crear entre tots els a socis de l'ACMT assistents.


Temes de la Supervisió sobre els que caldria opinar: * Concepte de Supervisió. * Objectius de la Supervisió * Requisits per Supervisar a Europa. * Requisits de la presentació d’una tasca a Supervisar. * Com presentar una tasca a Supervisar * Tipus de Supervisió * Possibles Supervisors segons Models i/o àmbits d´aplicació. * Iniciar la creació del Grups de Supervisió des de l'ACMT. * Nombre de Supervisors presents en una Supervisió * Elecció dels Supervisors per part de la persona que supervisa. * Preus de les Supervisions * Pagament als Supervisors


Important: Cal confirmar assistència abans del 11/04/2011. Sense més quedem a la seva disposició per aclarir qualsevol dubte. Atentament, ACMT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.