MUSICOTERÀPIA A... Voices (Noruega).


Voices (ISSN 1504-1611) és una revista internacional en línia de musicoteràpia. Procura tenir un perfil internacionalment inclusiu de la musicoteràpia, fomentant les contribucions i col·laboracions entre els professionals dels diversos continents.
La revista publica textos accessibles en un ampli rang de gèneres, el seu fòrum publica columnes quinzenals, una sèrie sobre la teràpia de la música arreu del món... La pàgina web Voices, també inclou recursos com ara enllaços a cursos de formació, associacions, i propers esdeveniments. La missió de Voices és construir ponts entre diferents cultures, disciplines i camps pràctics en el món de la música i la salut.
Voices és una publicació de GAMUT, Grieg Academy Music Therapy Research Centre, University of Bergen (Noruega) en associació amb Antioch University (EUA) i en col.laboració amb la Federació Mundial de Musicoteràpia. Gràcies als patrocinadors i un grup d'editors internacionals, Voices està disponible per a que vostè llegeixi, lliure de qualsevol càrrec.
http://www.voices.no/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.